Scandal intre Razvan Ciobanu si Serban Huidu!

Razvan Ciobanu s-a luat de Serban Huidu acum cateva zile, deoarece acesta a aparut pe micul ecran, desi spusese ca nu va mai face acest lucru, din respect pentru familia care a murit in accidentul provocat de acesta.

Huidu a aparut insa la emisiunea „Cronica Carcotasilor”, iar Razvan nu s-a putut abtine.

„Şi iar mă mănâncă limba, pardon mâna… să înţeleg că „respectul” lu’ Şerban Huidu pentru familia celor omorâţi s-a sfârşit?! Că aşa ştiu că a spus: nu mai apare pe sticlă din respect… băi, da în ţara asta toţi sunt politicieni?! Una spun şi alta fac”, a scris Razvan Ciobanu pe pagina lui de Facebook.

Imediat, Serban a ripostat!

„Razvan Ciobanu s-ar fi atacat ca eu mi-am incalcat promisiunea! Tare croitorasul caruia propria mama i-a zis sa nu mai slabeasca pentru ca „i-a ramas capul mare” am incheiat citatul!

As vrea sa lamuresc ce am spus ca sa fie clar: pe blog, imediat dupa accident am scris intre altele asa:” …nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru…”

Nu voi mai aparea la Cronica in prim plan domnu’ Ciobanu’, de media nu m-am dezis niciodata! E meseria mea si o fac asa cum pot! E ca si cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoras pentru ca a facut din culpa „deci fara intentie” ceva!

In rest ii multumim „slabanogului care a ramas cu capul mare” am incheiat citatul din mama sa, pentru ca e fan al Cronicii si speram ca marimea encefalului sa nu ii afecteze gandirea”, a raspuns Serban Huidu.