Iata de ce tipuri de barbati sunt atrase femeile!

Fiecare femeie este atrasa de un anumit tip de barbat, in functie de preferintele personale. Insa, conform unui studiu, exista cateva tipuri de barbati care atrag in mod natural aproape orice femeie. Iata de ce tipuri de barbati sunt atrase femeile!

Baiatul rau

Acestia ies mereu in evidenta deoarece nu sunt tocmai cei mai cuminti barbati. Un “bad boy” va detine mereu controlul asupra vietii sale si asupra relatiei in care se afla. Majoritatea femeilor care au avut relatii cu un astfel de barbat au spus ca au facut-o deoarece parea ceva “ilegal”, dar incitant in acelasi timp.

Seducatorul

Acest tip de barbat stie despre femei foarte multe lucruri si cel mai bine se pricepe la atragerea femeilor ca un magnet. Se imbraca mereu bine, in ton cu tendintele si chiar se pricep la moda. Il poti intalni oriunde, insa in special in locurile unde poate cunoaste femei, fiind un cuceritor innascut. Din nefericire, acestia se plictisesc destul de repede de partenera si dupa ce obtin ce-si doresc pot pleca fara sa le pese.

Afaceristul

Cine ii poate rezista unui barbat in costum, cu afaceri si multi bani? Si el stie aceste lucru! In plus, acesti barbati iti dau senzatia de siguranta si stabilitate, pe care orice femeie o cauta in partener. Insa acesti barbati sunt foarte dominati si destul de incapatanati.

Tipul obisnuit

Nu iese cu nimic in evidenta si il gasesti pretutindeni. Majoritatea dintre acestia isi doresc o relatie stabila, au o slujba normala si trag mult pentru familie. De cele mai multe ori le place sa fie controlati de o femeie, care sa ii spuna ce sa faca si sa ii indrume.

Aventurierul

Cu acest tip de barbat nu te vei plictisi niciodata si vei avea parte de multa distractie. Este un tip optimist, care practica sporturi extreme, insa nu este foarte fidel intr-o relatie, deoarece mereu va cauta altceva, sau ceva care sa ii potoleasca setea de adrenalina.

Artistul

Acesta vede lumea altfel decat “muritorii de rand”, avand un suflet sensibil si parand usor rupt de realitate. Sunt greu de inteles, lucru ce poate fi o provocare pentru orice femeie. Sunt persoane dezorganizate, lipsite de self-control, care se lasa controlati de cei din jur.