Andreea Mantea se pregateste de pe acum de nastere!

Andreea Mantea este insarcinata si urmeaza sa devina mamica nu peste mult timp. Bruneta se pregateste de pe acum de rolul de mama, pe care il asteapta cu nerabdare!

„Ai mei se mută de la mine şi după ce se mută o să încep să schimb prin casă special pentru el. Sora mea mi-a cumpărat o grămadă de lucruri pentru el, dar nu vreau să-i mulţumesc încă pentru că nu vreau să le primesc până nu vine el. Acum, îi caut căruţ. Dar, nu înţeleg absolut nimic din descrierea căruţului. Am nevoie de un bărbat pentru asta. Nu o să doarmă cu mine în pat. Când o să se mărească, o să-l mai iau cu mine în pat. Toată familia abia îl aşteaptă. Şi rudele din partea tatei, dar şi cele din partea mamei. Tata şi-a dorit băiat, dar eu am ieşit fată. Acum, eu i-am făcut bucuria asta. Poate să lucreze în televiziune, să se facă sportiv sau preot. Îi mai spun rugăciuni şi atunci se linişteşte foarte tare.

Simt ca o sa mor la nastere si o sa renasc odata cu fiul meu. Asta o sa se intample in acel moment. Ma vad mama, ma vad schimband scutece. Nu o sa las copilul cu o persoana necunoscuta. Acum, parca sunt mai calma ca niciodata. Nu ma recunosc, iar asta e bine. Sper sa fiu asa si pe viitor. O sa il cheme David, iar al doilea nume o sa il ia de la nas. Sora mea o sa fie nas. Fiecare isi vede de drumul lui. Asa a vrut Dumnezeu sa fie!”, a declarat Andreea la Antena 1.