Saci de vidat haine si alte 3 optiuni de pastrare a hainelor pe timp de iarna

Saci de vidat haine si alte 3 optiuni de pastrare a hainelor pe timp de iarna

Saci de vidat haine reprezinta una din cele mai bune alegeti cand vine vorba despre pastrarea hainelor de vara pe timp de iarna. Dar desigur nu este unica. In acest articol va aratam mai multe moduri in care va puteti pastra hainele in siguranta, pe timp de iarna.

In functie de spatiul de depozitare pe care il aveti la dispozitie acasa, puteti opta pentru mai multe variante de pastrare a hainelor. Iata cateva idei generale:

Saci de vidat haine, cosuri depozitare, dulap suplimentar si pungi din panza

1. Dulap suplimentar. Daca aveti suficient spatiu (locuiti la casa ori intr-un apartament mare) puteti adauga un dulap suplimentar pentru hainele care iau o pauza in sezonul curent. Lasati hainele pe umerase si triati-le in functie de sezon. Sansele de a purta sandale si pantaloni scurti pe timp de iarna sunt aproape de 9. Atentie: nu asezati hainele pe umerase din sarma, pentru ca vor face niste umflaturi inestetice in zona umerilor.

2. Cosuri pentru depozitare. Hainele din material mai rezistent (de exemplu blugi, tricouri cu maneci lungi, tesaturi naturale etc) merg depozitate in cosuri din plastic pe care le gasiti peste tot. In mod ideal plasati hainele mai grele in partea inferioara. Aceste cosuri va protejeaza hainele de praf si murdarie. In plus, sunt usor de stivuit unele peste altele.

3. Sacose din panza. Pentru articolele mai delicate pe care doriti sa le protejati in mod deosebit, luati in considerare impachetarea in hartie. Acest lucru le protejeaza si previne ingalbeniera. In plus, veti evita innodarea hainelor, in zona de fermoare sau ornamente. Dupa ce le-ati impachetat in hartie, asezati-le in pungi din panza 100%, pentru ca aerul sa poata circula in interior.

4. Saci de vidat haine. Va veti indragosti pur si simplu de aceasta metoda. Cu toate ca exista o multime de argumente pro si contra folosirii acestor saci de vidat haine, adevarul este ca toata lumea este uimita de efectul rezultat. Cu siguranta acesti saci de vidat haine va ajuta sa economisi o multime de spatiu. Daca spatiul este o problema cu care va confruntati in mod frecvent, atunci solutia cu saci de vidat haine vi se va potrivi ca o manusa moale. Acesti saci sunt transparenti, ceea ce faciliteaza vizualizarea continutului lor. Sunt usor de folosit, sunt ieftin, sunt disponibili in mai multe dimensiuni si sunt reutilizabili. Au atat de multe avantaje incat merita sa-i incercati macar o data.
Spuneam ca exista avantaje pro si contra utilizarii acestor saci de vidat, deci sa vedem ce critici li se aduc.

In esenta nu este vorba despre critici, ci de niste limitari. Daca intelegeti modul de functionare a sacilor de vidat, veti realiza din start sensul acestor limitari. Astfel nu puteti depozita in ei haine cu ornamente supradimensionate (pentru ca exista riscul ca acestea sa sparga punga si astfel se pierde vidul). Apoi nu sunt recomandati pentru hainele deosebit de delicate – vidarea presupune scoaterea aerului din haine si automat acestea se vor increti putin. Daca nu sunteti sigur de rezistenta materialului este mai bine sa nu testati sacii de vidat exact pe acel articol vestimentar. Poate ca pe termen lung nu reprezinta o metoda infailibila pentru depozitarea hainelor (pentru ca nu permit tesaturii sa respire), dar cu siguranta pe termen scurt reprezinta solutia castigatoare, mai ales acolo unde spatiul este limitat.

Acestea sunt doar 4 metode la care puteti recurge pentru a va pastra in siguranta hainele din sezonul cald, pe timp de iarna. Daca veti opta (si) pentru saci de vidat haine va asteptam cu cele mai bune oferte direct pe sacidevidat.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *