Motivul pentru care Adriana Lima a parasit Victoria's Secret

Motivul uimitor pentru care Adriana Lima a parasit Victoria’s Secret

Nu veti crede care a fost motivul pentru care Adriana a decis sa nu mai fie cel mai faimos inger al firmei bine-cunoscute de lenjerie.

Ultima parada Victoria’s Secret a fost foarte emotionala dintr-un motiv special, dupa aproape 20 de ani fiind unul dintre cele mai remarcabile modele ale brandului de lenjerie, Adriana Lima a incetat sa mai fie „inger”.

Acest lucru a provocat o mare surpriza, deoarece brazilianca sexy de 37 de ani a fost o figura cheie in ambele prezentari de moda anuale ale firmei, ca si in campaniile de publicitate. Dar ceea ce nu stie inca toata lumea este ca modelul a decis sa renunte la aripi dintr-un motiv foarte special si feminist pe care putini si l-au imaginat.

De ce Adriana Lima a parasit Victoria’s Secret?

Aparent, ea nu mai doreste sa fie model de lenjerie sau sa pozeze dezbracata pentru a inceta sa creeze nesiguranta la unele femei, care compara trupurile lor in mod constant cu cele ale celebritatilor ca ea.

In acelasi timp, Adriana a marturisit ca s-a simtit presata sa-si mentina masurile si silueta perfecta.

Ceva s-a schimbat in mine cand o prietena mi-a spus ca nu este multumita de corpul ei si m-a pus pe ganduri. Mi-am dat seama in acel moment ca majoritatea femeilor se trezesc in fiecare dimineata incercand sa se potriveasca intr-un stereotip pe care societatea, mijloacele de comunicare si moda il impun„, a marturisit Adriana acum cateva luni pe Instagram.

Motivul pentru care Adriana Lima a parasit Victoria's Secret

Sunt satula de impuneri, noi, ca femei, nu ar trebui sa continuam sa traim intr-o lume superficiala, nu este corect pentru noi si dincolo de asta, este o nebunie cum ne dicteaza societatea ca ar trebui sa aratam fizic … Vreau sa schimb asta, in numele bunicii mele, mamei mele si toti predecesorilor mei care au fost presati, etichetati si intelesi gresit„, a adaugat Lima.

Aparent, reflectia fostului inger Victoria’s Secret a inceput dupa ce a primit o propunere de publicitate pentru a face un videoclip sexy si a-l incarca pe retelele lor sociale.

Desi am avut multe job-uri de acest tip de-a lungul carierei mele, am inceput sa vad lucrurile in mod diferit … Ma trezesc in fiecare zi gandindu-ma la ceea ce arat si daca vor continua sa ma accepte in munca mea„, a recunoscut modelul brazilian. Are doua fiice adorabile: Valentina si Sienna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *