numarul destinului

Numarul destinului ne vorbeste despre dragoste, cariera, bani – Afla ce spune al tau

Numerele au fost intotdeauna foarte apropiate de noi, deoarece, datorita lor putem cunoaste data nasterii fiecaruia, greutatea, inaltimea si nenumaratele lucruri cuantificabile, dar cel mai surprinzator este ca datorita lor exista secrete si semnificatii pe care multi dintre noi nu le stim. Chiar daca nu stiti, fiecare persoana are un numar asociat. Acest numar poate fi obtinut prin adunarea numerelor datei de nastere, iar valoarea ramasa ne poate ajuta sa anticipam evenimente viitoare, evenimente trecute, ne vorbeste despre caracter si personalitate.

Calculati numarul nasterii sau numarul personal si puteti afla cateva caracteristici despre personalitatea, caracterul, posibilitatile economice etc.

Numarul destinului se calculeaza prin reducerea datei complete a nasterii la o singura cifra, adaugand ziua, luna si anul pana cand avem o singura cifra ramasa ( cu exceptia numerelor master 11,22, 33, 44).

Acest numar reprezinta, in acelasi timp, o indicatie si o provocare, iar influenta sa caracterizeaza intreaga existenta a persoanei. Unii numerologi definesc aceasta cifra ca „numar karmic”, referindu-se la conceptul hindus al Karmei, adica destinul individual care transcende ciclul existentei in jocul reincarnarilor succesive.

Prin urmare, cand se face referire la cea mai importanta cifra extrasa de la data nasterii, cifra care da indicatii despre posibila existenta in viitor a individului, vom vorbi pur si simplu despre „Numarul Destinului”.

Aceasta vibratie ne vorbeste despre caracter, personalitate, vocatie, posibilitati economice, dragoste, afinitati etc. si este ceea ce am primit la nastere.

numarul destinului

Numarul destinului 1: Extraordinar, individualist si independent, nu accepta constrangere de nici un fel si se razvrateste impotriva oricarui domeniu sau autoritate. El are dificultati sa accepte ordine de la oameni pe care ii considera inferiori in vreun fel.

Numarul destinului 2: Numerele 2 sunt fiinte dulci, pasnice si tolerante, ale caror dorinte si nevoi principale sunt sa traiasca in pace si in armonie cu toata lumea. Intr-un mediu tensionat sau intre oameni agresivi se dezechilibreaza complet, si tocmai din acest motiv, stiu cum sa netezeasca muchiile aspre care separa oamenii.

Numarul destinului 3: Fara nici o discutie, aceasta este vibratia cea mai radianta, spontana si stimulanta a tuturor. Numerele 3 iubesc viata si aduc bucurie oriunde ar merge.

Numarul destinului 4: Aceasta este una dintre cele mai stabile, perseverente si responsabile vibratii ale tuturor. Persoanele care il poarta sunt demne de incredere, respecta intotdeauna obligatiile si nu se tem de munca.

Numarul destinului 5: Oamenii acestei vibratii sunt cei mai vivace, nelinistiti, cu mai multe fatete si schimbatori, din intreaga Scara de Numerologie. Cel mai important lucru in viata pentru ei este sa fie liberi si sa nu trebuiasca sa dea socoteala nimanui pentru actiunile lor.

Numarul destinului 6: Cei cu numarul 6 au un caracter dulce si emotional, care trebuie sa se simta iubiti si protejati, dar, in acelasi timp, ei au tandrete, intelegere si protectie pentru toti oamenii cu care se leaga, desi acest lucru se manifesta in primul rand cu cei dragi.

Numarul destinului 7: Oamenii acestei vibratii sunt cei mai ermetici, enigmatici si ciudati ai intregii scari numerologice. Nicio alta vibratie nu produce oameni cu o profunzime interioara sau demnitate personala ca aceasta.

Numarul destinului 8: Tenacitatea, ambitia si vointa lor le depasesc pe toate celelalte. Energetic, combativ si mereu in cautarea succesului si progresului material, lupta pentru a le realiza fara a permite nimanui sa stea in calea lor.

Numarul destinului 9: Acesta este un numar obligatoriu de serviciu si duce adesea o viata dificila si uneori dureroasa. In primul rand, oamenii cu vibratia 9 se bucura de o plinatate si o intuitie spirituala foarte dezvoltata.

Numerele master

Numarul destinului 11: Cei 11 vor deveni oameni importanti si influenti care isi ating obiectivul aspiratiilor spirituale si, adesea, succesul financiar si social.

Numarul destinului 22: Atat cei 22, cat si cei cu vibratia 44 s-au nascut cu unul dintre cele mai puternice potentiale vibratii cunoscute, astfel incat au un adevarat Centru de Energie in interiorul lor.

Numarul destinului 33: Ca si in cazul tuturor vibratiilor comandante, oamenii cu numarul 33 atrag pentru ei insisi vibratiile cosmice care inspira adevaratii invatatori si ghizii spirituali ai omenirii.

Numarul destinului 44: Cei cu numarul 44 sunt oameni pragmatici, realisti si ambitiosi, iar talentul lor le permite sa-si foloseasca imaginatia pentru a elabora planuri vaste in activitati care necesita strategie, pricepere si viziune generala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *