Horoscop compatibilitati: cele mai toxice perechi ale zodiacului

Horoscop compatibilitati: cele mai toxice perechi ale zodiacului

Asa cum exista semne zodiacale care se atrag, exista si acelea care sunt total incompatibile si care devin cupluri toxice. Cunoasteti-le!

Semnele zodiacului pot forma cupluri foarte fericite, dar exista combinatii care, daca sunt puse impreuna, se pot incheia in haos. Exista cupluri care nu ar trebui sa fie impreuna conform horoscopului, pentru ca s-ar termina intr-o relatie toxica iremediabila.

Capricorn + Varsator

Relatia dintre aceste zodii este una dintre cele mai toxice din zodiac, ambele fiind ambitioase, controlate, impulsive si competitive; caracteristici care le face sa-si puna interesele personale deasupra dragostei. Varsatorul este dominant, iar Capricornul iubeste libertatea, conflictul este iminent.

Balanta + Taur

Personalitatea lor este similara si relatia poate deveni plictisitoare. Taurul este loial si iubeste capacitatea sociala a Balantei. Daca exista conflicte, cei doi isi vor face griji excesiv, dar nimeni nu va lua masuri in aceasta privinta. Echilibrul nu exista intre ei!

Leu + Rac

Problema acestei perechi este ca Leul este critic si direct, iar Racul ia lucrurile prea personal, astfel incat, o relatie care implica aceste doua semne poate deveni pasiv-agresiva si complet dependenta.

Fecioara + Gemeni

Ambele au o viziune diferita a vietii. Fecioara este realista, ii place sa aiba lucrurile sub control si are intotdeauna un plan pentru tot. Dimpotriva, Geamanul este un visator si planurile nu-l intereseaza. Desi este un cuplu care poate obtine echilibrul perfect, daca nu gasesc un obiectiv comun, esecul nu poate fi evitat.

Scorpion + Pesti

Acesta este inca unul dintre cuplurile zodiacului cele mai toxice, deoarece Scorpionul este nechibzuit si Pestii sunt mai responsabili pentru actiunile lor, ceea ce duce intotdeauna la certuri mari si chiar la violenta fizica , deoarece ambii se vor apara din toate punctele de vedere.

Sagetator + Rac

Nu exista nimic in comun intre aceste semne. Racul este familial si traditional, Sagetatorul este provocator si aventuros. Daca au o relatie, ambii vor avea o mare de resentimente pentru trecut si pentru actiunile celuilalt pe care nu ar putea sa le uite niciodata.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *