Cornel Patrichi o pune la zid pe Mihaela Radulescu!

Cornel Patrichi, unul dintre cei mai buni dansatori ai Romaniei, a pus-o la zid pe Mihaela Radulescu, dupa ce aceasta le-a spus unor concurente ca trebuie sa slabeasca, la „Romanii au talent”!

“La noi e ca la nimeni, un inginer poate deveni ministru al sanatatii, un politician nu are facultate si toti, dar absolut toti isi pot da cu parerea despre lucruri despre care nu au habar decat tangential. Asa si in cazul emisiunii de la PRO TV.  Este chemata sa jurizeze dansul o persoana a carei profesie precisa si stiuta este aceea de taximetrista (n.r. vedeta a recunoscut ca a fost soferita de taxi in urma cu ani de zile)! La asta se pricepe Mihaela, nu la altceva, caci altfel nu concep ce a avut cu bietele fete venite sa isi arate talentul.

Daca tinerele aspirante la premiu nu si-au scos coastele ca sa fie mai slabe, asa cum a facut Mihaela Radulescu, asta e. E dureros!!! Ele nu s-au dus acolo pentru o competitie de profesionisti, ci pentru a-si arata talentul, pe care l-au si demonstrat, fiindca s-au miscat bine pe scena. Insa, repet, cand pui un taximetrist sa comenteze dansul, asa se intampla. Nu iese nimic bun, ci doar  un esec total”, a declarat Patrichi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.

Si sotia dansatorului a avut ceva de spus.

“S-au spus foarte multe rautati. E adevarat, daca vrei sa fii un dansator profesionist si faci o scoala de coregrafie, trebuie sa ai o anumita greutate. Imi aduc aminte ca eu cand activam in acest domeniu, era musai sa ma urc pe cantar o data la trei luni si nu aveam voie sa depasesc un anumit numar de kilograme. Totusi, in cazul in care as fi gresit, profesorul ar fi venit la mine si mi-ar fi spus cu discretie, nu m-ar fi scos la careu si ar fi strigat in gura mare. Asta este poate una din greselile juratei Mihaela Radulescu. Felul in care le-a spus celor doua fete de 14 ani ca sunt grase! A fost o umilinta, mai ales ca ele, chiar daca au facut gimnastica, participau la un concurs de talente, nu la olimpiada! De aceea, a si fost taxata de public Mihaela Radulescu.

Nu m-a deranjat atat de mult atitudinea ei fata de cele doua dansatoare, cat un alt gest al ei! Personal, nu as fi vrut niciodata ca baiatul meu, daca ar fi avut acum 18 ani (n.r. Alexandru Patrichi are 38 de ani), sa fie sarutat pe gura de Mihaela Radulescu. Trebuie sa se gandeasca serios ca are si ea un baiat si poate acesta are acces la internet, iar astfel de ipostaze nu ii fac cinste si, in viitor, el ii poate reprosa atitudinea cu tenta sexuala”,  a declarat doamna Patrichi pentru WOWbiz.