Afla daca te inseala pe WhatsApp - ce trebuie sa faci

Afla daca te inseala pe WhatsApp – ce trebuie sa faci

WhatsApp este modalitatea perfecta de a comunica astazi, dar poate fi si motivul multor conflicte din relatiile noastre. Este obisnuit ca unii oameni sa se simta nesiguri in a sti cu cine vorbeste partenerul lor si acest lucru cauzeaza neintelegeri, mai ales daca unul dintre ei vede ca partenerul lui primeste in mod constant mesaje de la cineva misterios. Urmati acest truc pentru a elimina indoielile o data pentru totdeauna.

Daca va aflati in aceasta situatie si vreti sa stiti cu cine vorbeste partenerul pe Whastapp, acest lucru va va interesa.

Recent, mai multi utilizatori au descoperit un instrument care sa va ajute sa stiti cu cine a vorbit partenerul dvs.

Afla daca te inseala pe WhatsApp – ce trebuie sa faci

Acest tip de configuratie va va arata, de asemenea, toate fotografiile, imaginile si notele vocale pe care partenerul dvs. le-a impartasit celor mai recente persoane de contact, deci daca aveti intrebari cu privire la persoanele cu care vorbeste pe WhatsApp, acest truc va poate da raspunsul!

Pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a afla sunt:

1. Deschideti Whatsap.

2. Mergeti la partea de „Adjustments”.

3. Mergeti la optiunea „Account”.

4. Faceti clic pe „Storage use”.

Dupa ce urmati acesti pasi, WhatsApp va va afisa grupurile si persoanele de contact cu care partenerul dvs. vorbeste mai frecvent.

Numele vor aparea sub forma unei liste, astfel incat sa stiti care dintre ele are o „importanta” mai mare pentru utilizator (cu care comunica mai des).

Amintiti-va ca, mai presus de toate, idealul este ca aveti incredere in partenerul dvs. si trebuie sa mentineti comunicarea deschisa pentru a face fata oricaror probleme sau insecuritati pe care le puteti avea.

Sentimentul acestui tip de nesiguranta (care provoaca dorinta de a verifica telefonul mobil al partenerului dvs.) este un semn clar ca ceva nu functioneaza in relatia dvs. sau in respectul de sine!

Va sugeram sa identificati mai intai care este motivul care va face atat de neincrezator si daca nu puteti identifica raspunsul, puteti aborda intotdeauna un psiholog sau terapeut pentru a va ajuta sa va ocupati mai bine de acest tip de situatie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *