Nu esti multumit de viata ta intima? Iata ce trebuie sa faci

Menținerea vieții sexuale ar putea părea ca ultimul lucru pe lista dvs. de priorități. La urma urmei, copiii, cariera și viața voastră socială vă tin ocupați. Nu ești singurul. Mai puțin de 50% dintre femeile care au fost căsătorite de peste 4 ani spun că doresc sex regulat. Dacă preferați să vă plimbați și să mergeți la culcare decât să fiți intim cu partenerul dvs., ar putea fi timpul să începeți să vă gândiți la îmbunătățirea vieții sexuale. Aceste sfaturi va vor ajuta.

Fiti creativi

Folositi aceleași mișcări pe care le-ați folosit în primele zile ale relației dvs.? E timpul să fiti creativi. Discuție murdară, jucării și locații noi sau poziții pot ajuta. Indiferent ce faceți, încercați să păstrați lucrurile proaspete. O viata sexuala implinita necesita tot felul de lucruri noi si incitante pentru a alunga monotonia, inclusiv vizionare de filme pentru adulti pe https://eporno.ro/ .

Comunica deschis

Cercetările arată că cuplurile care vorbesc despre sex împreună au tendința de a avea sex mai bun. Nu obțineți ceea ce nu cereți. De asemenea, poate fi util să știți dacă lucrurile pe care le faceți în dormitor sunt eficiente. Comunicarea cu partenerul dvs. despre sex vă poate ajuta pe amândoi să precizați mai eficient nevoile dvs. și să vă simtiti mult mai satisfacuti in dormitor.

Începeți să va atingeți în afara dormitorului

Sexul mare începe cu atingerile mici. Ținând mâinile, sărutările sau îmbrățișarea pe tot parcursul zilei vă va pune pe amandoi în starea de spirit potrivita pentru o partida de sex pasional. Asadar, in timpul zilei nu uitati sa va acordati atentie, afectiuni si atingeri.

Accentuează pozitivul

Vorbin deschis despre intimitate vă poate îmbunătăți satisfacția sexuală. Un studiu din 2016 a constatat că cuplurile care glumesc despre momentele sexuale jenante și folosesc lauda accentuată în timpul sexului au avut o satisfacție sexuală mai mare. Păstrarea lucrurilor pozitive în (și out) a dormitorului vă va ajuta să rămâneți mulțumiți de viața sexuală.

Începeți preludiul mai devreme

Preludiul mental este cel mai eficient tip de preludiu. Vorbiți și flirtrati în mod regulat pe tot parcursul zilei, chiar dacă este doar un text sau un e-mail scurt. Fiind atent și complimentând soțul / soția, imbunatateste deseori starea de spirit înainte de a ajunge la dormitor.

Fa miscare

Este bine-cunoscut faptul că exercițiul produce endorfine care vă ridică starea de spirit. În plus față de a avea multe alte beneficii pentru sănătate, exercițiul ar putea, de asemenea, să vă măreasca unitatea sexuală. Când vă excitati, circulația din corpul dvs. îmbunătățește (inclusiv fluxul sanguin la organele genitale). Cu o circulație crescută, starea dvs. de spirit și dorința sexuală se vor îmbunătăți. Asadar, alege sa faci miscare.

Poti merge la sala, in parc cu bicicleta, sau poti pur si simplu sa iesi la o plimbare seara dupa cina. Îmbunătățirea sexului și a intimității în relația dvs. nu trebuie să fie dificilă. Cu câteva trucuri mici, vă puteți îmbunătăți relația împreună intr-un timp destul de scurt. Pentru alte idei despre o viata sexuala implinita, acceseaza click.ro