Anna Lesko, tepuita de impresar!

Inca o vedeta se plange de faptul ca a pierdut bani din cauza impresarului. Anna Lesko spune ca Florin Nedelcu, impresarul acesteia, o fura de ceva timp, fara ca ea sa isi dea seama de acest lucru!

 

„Am incetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie sa recunosc ca m-am simtit escrocata. El a luat painea de la gura copilului meu, el nu stie pentru ca nu are copii.

La ultimul concert de Revelion am intarziat pentru ca el nu mi-a pus la dispozitie o masina atat de buna care sa faca fata traficului din acea seara. Am ajuns acolo si organizatorul a fost extrem de nemultumit pentru ca am intarziat 45 de minute si lumea a plecat. N-am mai cantat si am intrebat ce se intampla cu avansul. El mi-a spus ca nu exista niciun avans desi mereu se plateste un avans inainte de fiecare eveniment. I-am spus ca nu se poate asa ceva.

Am vrut sa ma duc sa cant gratis pentru ca ma simteam prost fata de omul acela care a fost nemultumit de ce s-a intamplat de Revelion. Pana la urma mi-a spus ca a gasit 1.000 de euro in contabilitate pentru situatia de atunci. L-am gasit pe acel domn si am aflat tot ce mi-a ascuns. M-a pacalit groaznic, mare mincinos, m-a dezamagit grav” a povestit Anna la WOWbiz.