Andreea Raicu si-a tras un nou iubit! Afla despre cine e vorba!

Andreea este o persoana cu picioarele pe pamant si a avut intotdeauna relatii stabile si de durata. Dupa relatia cu Tudor Chirirla, relatie ce a durat ani de zile si care s-a terminat de ceva timp, Andreea a decis ca este timpul sa mai dea inca o sansa dragostei.

Spre surprinderea tuturor, Andreea Raicu formeaza acum un cuplu cu Horia Tecau, un cunoscut tenisman roman. Prima lor aparitie oficiala ca un cuplu a celor doi a avut loc acum o luna, la deschiderea unui prestigios restaurant din cadrul Clubului Diplomatilor din Bucuresti. De atunci, cei doi formeaza un cuplu oficial si a trecut mai bine de o luna, asadar relatia devine din ce in ce mai serioasa. Avand in vedere ca amandoi sunt foarte maturi, atat familia cat si fanii se asteapta la o relatie lunga si frumoasa. Poate ca acesta este barbatul care ii va oferii tinerei frumoase copiii mult doriti.

Horia Tecau, in varsta de doar 27 de ani este un foarte cunoscut tenisman roman, fiind primul care a intrat in lupta la Turneul Campionilor, dupa Ilie Nastase. Pasionat inca de mic de tenis de camp, acum este pe locul 8 in clasamentul mondial la jocul dublu. In ciuda diferentei de varsta, cei doi par sa se inteleaga perfect. Andreea Raicu de ce nu are iubit?

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *